Aje

Igår kväll kom Markus ner vi kommer på den bra iden att cyckla.

Vi drar utt och hojar omkring lite. Vi tar oss ner till strand promenaden. Det finns en båtklubb där. Strand promenaden ligger typ tio meter högre upp en båtklubben och det finns trappor ner ditt.

När Markus och jag kommer ner ditt så märker vi att dom har byggt om trapporna. Bredvid trapporna så var det fin jord ni vet sån här jord som är mjuk. Jag frågar Markus om man kanske skulle våga cykla ner därför. Han bah "Nej e du dum eller". Nu i efterhand tänker jag att jag måste varit dum i huvudet men jaja. Han leder ner sin cykel och ställer sig för att kolla. Jag ställer mig högst upp och kör. I början går det bra jag har kontroll över situationen sen... cirka en och en halv meter från marken börjar det bli mycket mer brant. Och det blir typ en 75 graders vinkel. Jag inser att jag måste bromsa och dum som jag är så drar jag i frambromsen. Bakhjulet lyfter och slungar av mig av cykeln. jag flyger en och en halv meter med huvudet fram ner i marken. Där ligger jag markus typ kommer fram och skakar mig och frågar om jag brutit något (Han gjorde detta efter att han skrikit några gånger). Jag ligger där orörlig. Efter ett tag får jag tillbaka känseln och ställer mig upp.

Efter att jag hämtat mig från smärtan och chocken en stund kollar jag på min cyckel bakhjulet har lossnat. Det är först nu som jag inser att jag har fallit EN OCH EN HALV METER MED HUVUDET FÖRE!! Jag ber Markus ringa hem till mig och be om att dom ska hämta mig.

Shit villken kväll och vad ont jag har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0